Author Topic: Why can't I do... anything?  (Read 4615 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline a-4-year-old

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1918
Why can't I do... anything?
« on: June 29, 2007, 08:09:29 pm »
The readme is really unclear, i reviewed it atleast 5-6 times. I know I am supposed to type something but nothing seems to work. Also the controls are posted nowhere, pressing the esc button does not work. What can I do?
If we hit the bullseye the rest of the dominoes will fall like a house of cards. Checkmate. -Zapp Brannigan

Offline Spyder

  • Soldier
  • **
  • Posts: 245
  • Member Since 19 Oct 2002
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #1 on: June 29, 2007, 08:39:02 pm »
Yeah, I have the same problem. When I press esc, there just this red overlay and the game is paused, nothing else. So I have no idea what the buttons are.

EDIT: nvm I am a tard, it's working.
« Last Edit: June 29, 2007, 08:41:47 pm by Spyder »

Offline PANZERCATWAGON

  • Camper
  • ***
  • Posts: 261
  • oh god: blowjobs
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #2 on: June 29, 2007, 08:47:01 pm »
I've figured out how to move the plane, get out of it, pick up the broken gun from the plane I smashed into the big rock and jetpack around a bit. I looked in the readme as for how to add bots or change the map and the commands weren't working, so I figured it was broked and gave up and ated pringles. :)

Offline FliesLikeABrick

  • Administrator
  • Flamebow Warrior
  • *****
  • Posts: 6142
    • Ultimate 13 Soldat
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #3 on: June 29, 2007, 09:29:43 pm »
So why don't one of you guys post the controls to help everyone else out.... ?

Offline rfreak

  • Soldier
  • **
  • Posts: 152
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #4 on: June 29, 2007, 09:42:01 pm »
OK!! on my computer I need to set the screen to 1152x864 to see all the screen wen you do that and press Esc you will see the top menu (try it).

And for the commands  it's not "\" on my keyboard but press the key where you have (" ' ) on the top and { on the side of the key (it's the second key at right of  "L")  I want to know if it works for you because it works for me.

And to move the plain up=w, down=s, right=d, left=a, shoot= left click, speed the plain to fly=shift (press one time and it start the motor and press a other time to stop the motor) w the plain goes down and s the plain goes up (like in all good flighing game).       
R the coolest game ever

Offline haha

  • Camper
  • ***
  • Posts: 298
  • soldier=soldat=game
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #5 on: June 29, 2007, 10:23:59 pm »
eh but when i press ~ the words on the console are colorfull lines...not words when i write a command it appears as lines too not words...
Image removed, please read the forum rules.

Offline Xxypher

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1319
  • Soldat Veteran.
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #6 on: June 29, 2007, 11:52:06 pm »
It doesn't seem fun.
I will play when people actually start posting good about it.
Its like... going from XP to Vista, the makers want you to, but no one wants it.
even though Vista is bitchin cool.

Offline rfreak

  • Soldier
  • **
  • Posts: 152
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #7 on: June 30, 2007, 07:58:53 am »
Xxypher
 
you can start playing it because I a'm saying good of it.

its fun exept unfinish but give it a try and you will like the concept trust me
R the coolest game ever

Offline a-4-year-old

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1918
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #8 on: June 30, 2007, 09:32:43 am »
And to move the plain up=w, down=s, right=d, left=a, shoot= left click, speed the plain to fly=shift (press one time and it start the motor and press a other time to stop the motor) w the plain goes down and s the plain goes up (like in all good flighing game).      
Space flips the plane. outside of the plane right click jets and you can crouch with s. this is just from pressing random buttons and figuring stuff out that way, you can get out of the plane with f.
If we hit the bullseye the rest of the dominoes will fall like a house of cards. Checkmate. -Zapp Brannigan

Offline FliesLikeABrick

  • Administrator
  • Flamebow Warrior
  • *****
  • Posts: 6142
    • Ultimate 13 Soldat
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #9 on: June 30, 2007, 12:25:21 pm »
Xxypher, you can't say that this is like an XP to Vista thing because CG is an unfinished game.  While some may say that Vista is unfinished, MM has stopped development on CG and is releasing this just so we can see what he has been working on.

Offline Xxypher

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1319
  • Soldat Veteran.
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #10 on: June 30, 2007, 07:05:56 pm »
Half way during download, it just stopped...
And I can't get it to go past that point
So I will wait...

Offline FliesLikeABrick

  • Administrator
  • Flamebow Warrior
  • *****
  • Posts: 6142
    • Ultimate 13 Soldat
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #11 on: June 30, 2007, 07:30:57 pm »
Try going to the Help menu and "Clear Private Data"

uncheck all of the boxes except "cache" (or check them all if you don't mind resetting the other things it lists) and then click "Clear Private Data Now"


Then try downloading again and see if it works.

Offline Xxypher

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1319
  • Soldat Veteran.
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #12 on: June 30, 2007, 10:39:30 pm »
I clear my private data every other hour...
It doesn't work.
could someone use another file uploader?

Offline SpiltCoffee

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1579
  • Spilt, not Split!
    • SpiltCoffee's Site
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #13 on: July 04, 2007, 10:26:38 am »
Xxypher, you can't say that this is like an XP to Vista thing because CG is an unfinished game.  While some may say that Vista is unfinished, MM has stopped development on CG and is releasing this just so we can see what he has been working on.
I still don't get the difference... xD lol.

Gah, every time I load CG, it gets stuck on loading the water texture and my computer freezes. I think I'll stop trying now... but the one time I did get in, all I managed to do was flip the plane and shoot. Lol.
« Last Edit: July 04, 2007, 10:28:12 am by elbow_man »
When life hands you High Fructose Corn Syrup, Citric Acid, Ascorbic Acid, Maltodextrin, Sodium Acid Pyrophosphate,
Magnesium Oxide, Calcium Fumarate, Yellow 5, Tocopherol and Less Than 2% Natural Flavour... make Lemonade!

Offline FliesLikeABrick

  • Administrator
  • Flamebow Warrior
  • *****
  • Posts: 6142
    • Ultimate 13 Soldat
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #14 on: July 04, 2007, 01:25:15 pm »
the difference is that Vista is broken and flawed by design, but it is supposed to be considered a complete product.

CG, on the other hand, is nowhere near complete and is being released with that understanding.

Offline SpiltCoffee

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1579
  • Spilt, not Split!
    • SpiltCoffee's Site
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #15 on: July 04, 2007, 08:18:12 pm »
But everyone understands that Vista is no where near complete... lol.
When life hands you High Fructose Corn Syrup, Citric Acid, Ascorbic Acid, Maltodextrin, Sodium Acid Pyrophosphate,
Magnesium Oxide, Calcium Fumarate, Yellow 5, Tocopherol and Less Than 2% Natural Flavour... make Lemonade!

Offline bja888

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 745
  • Working
    • Bja888.com
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #16 on: July 04, 2007, 09:59:42 pm »
But everyone understands that Vista is no where near complete... lol.

lol, great point! Thats why they are working on the next mistake version already.

Offline White Negro

  • Major(1)
  • Posts: 35
  • Assault maniac
    • http://www.saskoto.hit.bg
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #17 on: September 27, 2007, 09:17:08 am »
Some help from me
Shift = switch on/off the engine
Left mouse buton = fire
g = escape
x = escape + machine gun
w,s = navigates the plain in the vertical line
space = 360 spin
a,d = navigate the pilot
Name in game - Sashakiss
Good with: AK 74
Not good with: Spas 12, MP5

Offline The Rogue

  • Major
  • *
  • Posts: 73
  • hi im rogue
Re: Why can't I do... anything?
« Reply #18 on: September 30, 2007, 01:29:31 am »
i added bot and the nooby bot crashed into my plane and we both went down.
[knife]