Author Topic: Soldat Freezes Computer  (Read 2538 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline edak

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 505
  • AussiEdak
Soldat Freezes Computer
« on: June 08, 2006, 10:37:05 pm »
Sometimes Soldat freezes my comuter whilst playing, I haven't really noticed a specific pattern, but it seems to do it when I get the keys not working bug.

When it happens, I cannot use AltF4, no ctrl-alt-del, nothing. I have to reset.

UPDATED 12-Aug-2010 FIXED LINKS!!!!! - 18 Apr 2007 - NOW WITH FULLLY MODDABLE MAP TEXTURES! Modders, further customise your soldat!

Offline xurich

  • Moderator
  • Flagrunner
  • *****
  • Posts: 768
    • SCTFL
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #1 on: June 08, 2006, 10:52:01 pm »
I've had this happen too. It's not just limited to Soldat either. It's happened during several games I've played in full screen, such as Call of Duty 2 and Hearts of Iron 2, so I'm guessing it's not really a Soldat issue as much as a Windows problem. I've yet to find a solution for it.

Offline Bgretydews

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 805
  • y halo thar rabbit
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #2 on: June 09, 2006, 12:57:54 am »
I have had this before, just have to restart computer a guess. No way around it
http://yossi.jrgp.org/?action=maps&sa=user_maps&u=10
Image (and link) is broken. Feel free to fix it.

Offline Sotija

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1053
  • Sotija
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #3 on: June 09, 2006, 10:25:24 am »
This happens me sometimes.Its there anythin to do?  :o

Offline y0da

  • Soldier
  • **
  • Posts: 156
  • :: Chaos Hunters ::
    • [cH] Soldat Clan
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #4 on: June 09, 2006, 10:28:36 am »
I got it just once during Soldat play. It happened several times in H-L2, but i solved the problem .here

Offline xurich

  • Moderator
  • Flagrunner
  • *****
  • Posts: 768
    • SCTFL
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #5 on: June 09, 2006, 01:20:40 pm »
Thanks for the link, y0da. I didn't realize it had to do with soundcards. I'll try out some of the suggestions listed there, and with any luck I'll be free of this annoying problem. :-\

Offline edak

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 505
  • AussiEdak
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #6 on: June 09, 2006, 05:44:15 pm »
The weird thing is i am using a laptop and this never happened before 1.3.1

UPDATED 12-Aug-2010 FIXED LINKS!!!!! - 18 Apr 2007 - NOW WITH FULLLY MODDABLE MAP TEXTURES! Modders, further customise your soldat!

Offline Beasticly

  • Major(1)
  • Posts: 38
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #7 on: June 09, 2006, 09:03:30 pm »
Started to happen to me a while back. Really annoying if I'm in the middle of a game and have to restart.

Offline ds dude

  • Soldat Beta Team
  • Flagrunner
  • ******
  • Posts: 631
  • Lolicon Forever.
Re: Soldat Freezes Computer
« Reply #8 on: June 12, 2006, 04:45:24 pm »
I know it happened to tell but i know how to fix it but its not really fixing it.For some computers you cant have it at full screen you need make it smaller.Thats the only solution ive found so far. :)
This signature was borked. Now it is not.