Author Topic: Admin teleport  (Read 6851 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline urraka

  • Soldat Developer
  • Flagrunner
  • ******
  • Posts: 703
Re: Admin teleport
« Reply #20 on: November 23, 2007, 11:59:30 am »
You can avoid using the OnMapChange event, which isn't called when the map is changed by command I think. This way:

When loading the coords, save the name of the map in some variable.
When executing one of your scripts commands, first check if CurrentMap equals the map name you have stored. If it's different load the coords.
urraka

Offline Flippeh

  • Major
  • *
  • Posts: 58
  • Fish go moo :>
    • My Homepage
Re: Admin teleport
« Reply #21 on: November 24, 2007, 09:40:34 am »
Its called when map is changed on command :)
Worked for me all the time so far

I am still trying to get behind the load bug in linux..

Offline Iq Unlimited

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 863
  • mr. foobar2000
Re: Admin teleport
« Reply #22 on: November 24, 2007, 02:04:04 pm »
I havent had a problem with it and my server runs on linux...

Offline PQ

  • Camper
  • ***
  • Posts: 418
  • Charge!
Re: Admin teleport
« Reply #23 on: December 01, 2007, 05:57:19 am »
An admin could use this to cheat, or I am wrong ?
Yes, but why would an admin want to cheat in his own server?
Because they can.


Battle eye doesn't kick admins anyway. (right?)
So they can cheat whenever they want to.
#2Wai.soldat @ quakenet.org Soldat's heaven


Offline Londonbrig0

  • Major(1)
  • Posts: 38
  • despite my experience, I'm a noob, deal with it
Re: Admin teleport
« Reply #24 on: December 15, 2007, 12:16:53 am »
awesome script, a lot of fun to screw around with my friend from school, and you know... do non-cheating stuff
I could have sworn I had something witty to put here...

Offline frosty

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 601
  • Uber Desert Eagle ^^
Re: Admin teleport
« Reply #25 on: May 06, 2008, 02:09:04 am »


you need to play on !Elite TMS Climb sometime when admins are on....

i have once and it was frikkin hilarious
check out my server! click here

If at first you don't succeed, Improvise! :D

Offline |_ancer

  • Soldier
  • **
  • Posts: 153
  • again and again.
Re: Admin teleport
« Reply #26 on: May 18, 2008, 03:25:22 am »
They have this in the !elite climb no limits server.