Author Topic: Mission Mod  (Read 10638 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rayanaga

  • Soldier
  • **
  • Posts: 143
  • ~Fur flying~
    • Kryonex
Re: Mission Mod
« Reply #20 on: September 25, 2008, 04:31:53 pm »
You stole my idea i tells ya! lol no gj looks very good as mike was saying before we were thinking of making a mission based script as well but you seem to have beaten us to it  ;)

I said the exact same thing when mission mod came out. :D. Ah well, early bird gets the worm!
[kY] Kryonex - Your local zombie fanatics.
http://www.kryonex.com/

Offline Laser Guy

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1679
Re: Mission Mod
« Reply #21 on: September 25, 2008, 04:49:42 pm »
You stole my idea i tells ya! lol no gj looks very good as mike was saying before we were thinking of making a mission based script as well but you seem to have beaten us to it  ;)
Why don't you finish it anyway? I mean, it might turn out better or complitely different. ;)
Text goes here...

Offline zakath

  • Inactive Soldat Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1224
    • Soldatladder
Re: Mission Mod
« Reply #22 on: October 01, 2008, 06:20:44 pm »
Update:
- Fixed some bugs
- Added a new mission

#soldat.mapping - #soldat.inc - #soldatladder - #soldat.gather.nordic

Offline NailsForLunch

  • Major(1)
  • Posts: 18
Re: Mission Mod
« Reply #23 on: October 14, 2008, 10:25:44 pm »
Currently hosting this on my own server.

Seems to be running fine atm, except the script crashed once?

It's Australian hosted and you guys can play it at:
117.55.226.113:23072

Date Posted: October 14, 2008, 09:28:20 am
The maps don't loop in order properly....

Only the first 3 maps play in one big loop

And on some other maps if I manually set them, the bots don't add.

Offline zakath

  • Inactive Soldat Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1224
    • Soldatladder
Re: Mission Mod
« Reply #24 on: October 15, 2008, 05:29:14 am »
Currently hosting this on my own server.

Seems to be running fine atm, except the script crashed once?

It's Australian hosted and you guys can play it at:
117.55.226.113:23072

Date Posted: October 14, 2008, 09:28:20 am
The maps don't loop in order properly....

Only the first 3 maps play in one big loop

And on some other maps if I manually set them, the bots don't add.

Well It crashes sometimes so I suggest you use some kind of autorestart service for example sars

The Maps are chosen depending upon the average level of the players playing atm so in the beginning when you are level 1 you can only play the 3 first maps
And the map has to have mission file for it to add bots

#soldat.mapping - #soldat.inc - #soldatladder - #soldat.gather.nordic

Offline KYnetiK

  • Camper
  • ***
  • Posts: 314
  • Something Else
    • KYnetiK ART
Re: Mission Mod
« Reply #25 on: October 15, 2008, 05:35:09 am »
Absolutely LOVE this Mission Mod!

 Really fun, although im yet to find many players > lvl 5, so the maps are gettin pretty monotonous.
I am a fan of the aircraft carrier map, really cool map. Would love to play this on a normal pub inf.

Also the map at the top row, middle column of the image in first post was a real blast! Love the airstrike feature, and the sheer madness of crossing the map.

Thank god i have a saw to play with.

I really love how killsprees affect exp, great feature. Hopefully the overall balance works out when we start see more specialised classes around, looks quite solid so far.

Excellent work guys ^_^


[edit]

There was an Aus server recently up that got me addicted. The server was only supposed to be reset but now its offline 9_9. Im gettin withdrawals man!
« Last Edit: October 15, 2008, 12:59:19 pm by KYnetiK »
I asked God for a bike, but I know God doesn’t work that way. So I stole a bike and then asked for forgiveness.
_____________
WARNING! This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to.

[Barret]  /  [saw]
*Shakes Fist*

Offline NailsForLunch

  • Major(1)
  • Posts: 18
Re: Mission Mod
« Reply #26 on: October 15, 2008, 07:29:20 pm »
Absolutely LOVE this Mission Mod!

 Really fun, although im yet to find many players > lvl 5, so the maps are gettin pretty monotonous.
I am a fan of the aircraft carrier map, really cool map. Would love to play this on a normal pub inf.

Also the map at the top row, middle column of the image in first post was a real blast! Love the airstrike feature, and the sheer madness of crossing the map.

Thank god i have a saw to play with.

I really love how killsprees affect exp, great feature. Hopefully the overall balance works out when we start see more specialised classes around, looks quite solid so far.

Excellent work guys ^_^


[edit]

There was an Aus server recently up that got me addicted. The server was only supposed to be reset but now its offline 9_9. Im gettin withdrawals man!

Hahha, yeah....

Sorry about my server going down....

I tried to change it to knife basketball, and totally stuffed the server up! Need one of the hosts to come online to fix it.

I am running it on one of my other servers now, and will probably be able to be permanently found there:

203.46.105.41:20160

I'm level 6 on there ;).

/kick bots

-caps flag for xp-

-win-

Offline KYnetiK

  • Camper
  • ***
  • Posts: 314
  • Something Else
    • KYnetiK ART
Re: Mission Mod
« Reply #27 on: October 16, 2008, 10:44:55 am »
haha awesome =D

Ill be addin that to my faves then.

So im guessing ill have to reach lvl 6 and dominate the spree list again eh?

btw im [Something Else]


Date Posted: October 16, 2008, 01:47:23 am
Yo Nails, it seems as though the script has died. No commands function, bots are confused, and you got ya work cut out for ya.
I asked God for a bike, but I know God doesn’t work that way. So I stole a bike and then asked for forgiveness.
_____________
WARNING! This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to.

[Barret]  /  [saw]
*Shakes Fist*

Offline NailsForLunch

  • Major(1)
  • Posts: 18
Re: Mission Mod
« Reply #28 on: October 16, 2008, 02:53:03 pm »
haha awesome =D

Ill be addin that to my faves then.

So im guessing ill have to reach lvl 6 and dominate the spree list again eh?

btw im [Something Else]


Date Posted: October 16, 2008, 01:47:23 am
Yo Nails, it seems as though the script has died. No commands function, bots are confused, and you got ya work cut out for ya.

Yeah, it's funny like that.....

I'm not sure why it does that...

!reset and it should fix itself....

Just type !reset and it resets script... My other server is back up running it too.

117.55.226.113:23072

Though, It probably won't permanently run on that server, it is however stable on that one.

Offline KYnetiK

  • Camper
  • ***
  • Posts: 314
  • Something Else
    • KYnetiK ART
Re: Mission Mod
« Reply #29 on: October 17, 2008, 12:00:11 am »
sweet, i didnt think of !reset.

Any way, several times Ive joined last couple days and my account info is gone, forcing me to create a new one which alas also dies. Hopefully this stuff doesnt happen too often. Is it possible to have some kind of account backup/restore system?
I asked God for a bike, but I know God doesn’t work that way. So I stole a bike and then asked for forgiveness.
_____________
WARNING! This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to.

[Barret]  /  [saw]
*Shakes Fist*

Offline NailsForLunch

  • Major(1)
  • Posts: 18
Re: Mission Mod
« Reply #30 on: October 17, 2008, 12:09:43 am »
I've been fecking around with the servers when I was changing to change scripts and fecked up everyone's accounts -.- (sorry about that)

So now I'm running two mission mod servers and will just rent a third...

Your account (should) i say SHOULD stay intact.



To the dev of the script: One of the two servers when it starts off after the server being restarted or the map cycle being completed, there's no bots on prison... Any idea why?

Alright thanks, and keep enjoying the server KYnetiK ;).



EDIT: To the admin that fixed this up, Kudos and sorry, I forgot swearing was banned D:.
« Last Edit: October 17, 2008, 06:24:39 am by NailsForLunch »

Offline zakath

  • Inactive Soldat Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1224
    • Soldatladder
Re: Mission Mod
« Reply #31 on: October 17, 2008, 02:57:39 am »
I've been fecking around with the servers when I was changing to change scripts and fecked up everyone's accounts -.- (sorry about that)

So now I'm running two mission mod servers and will just rent a third...

Your account (should) i say SHOULD stay intact.



To the dev of the script: One of the two servers when it starts off after the server being restarted or the map cycle being completed, there's no bots on prison... Any idea why?

Alright thanks, and keep enjoying the server KYnetiK ;).
Make sure you have loaded the right version of prison, the map has been revised ie mm_Prison_1 instead of mm_Prison if not it probably can't find the mission file and will not add bots.

#soldat.mapping - #soldat.inc - #soldatladder - #soldat.gather.nordic

Offline rumpel

  • Camper
  • ***
  • Posts: 410
Re: Mission Mod
« Reply #32 on: October 17, 2008, 07:02:16 pm »
i host atm too

92.51.132.138:23073

i think it will stay 24/7 - love it

Date Posted: October 17, 2008, 06:40:17 pm
dude it now says all teh time 2 times more...
and when we cap it says 1 for few secs then 2

mostly on air carrier map
« Last Edit: October 17, 2008, 07:08:34 pm by rumpel »
banned.

Offline NailsForLunch

  • Major(1)
  • Posts: 18
Re: Mission Mod
« Reply #33 on: October 17, 2008, 10:42:47 pm »
i host atm too

92.51.132.138:23073

i think it will stay 24/7 - love it

Date Posted: October 17, 2008, 06:40:17 pm
dude it now says all teh time 2 times more...
and when we cap it says 1 for few secs then 2

mostly on air carrier map

It's a TEAM based game..

You need to evacuate x number of team members.

So say you have 6 players in server... you'll need ~2 people evacuated at the boat for carrier.

Hence why when someone caps, it says 1 more, if he then leaves the boat It'll shoot back up to two more.

You need the person who caps to stay on the boat and get a 2nd team mate there. It doesn't mean you need to cap a 2nd time.

Offline rumpel

  • Camper
  • ***
  • Posts: 410
Re: Mission Mod
« Reply #34 on: October 17, 2008, 11:20:13 pm »
OH lol i thought the flag is the one you need to evacuate

thnks very much
banned.

Offline -[Shinigami]-

  • Major(1)
  • Posts: 1
Re: Mission Mod
« Reply #35 on: December 21, 2008, 01:51:16 am »
Hey I'm having trouble setting this up on a LAN. Can someone please tell me how to install the scripts and start the server?

Offline zakath

  • Inactive Soldat Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1224
    • Soldatladder
Re: Mission Mod
« Reply #36 on: December 21, 2008, 05:31:47 am »
well it should be just to copy over all the files from both the archive containing the scripts and the mappack into the server directory then edit soldat.ini to suit your needs and you should be ready to go

#soldat.mapping - #soldat.inc - #soldatladder - #soldat.gather.nordic

Offline frosty

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 601
  • Uber Desert Eagle ^^
Re: Mission Mod
« Reply #37 on: February 03, 2009, 02:11:32 am »
one last problem, most of the maps are missing in mapslist, and i dont even know what the mission order is
Code: [Select]
mm_Prison_1

surely there should be more than this

check out my server! click here

If at first you don't succeed, Improvise! :D

Offline zakath

  • Inactive Soldat Developer
  • Veteran
  • ******
  • Posts: 1224
    • Soldatladder
Re: Mission Mod
« Reply #38 on: February 03, 2009, 06:08:52 am »
one last problem, most of the maps are missing in mapslist, and i dont even know what the mission order is
Code: [Select]
mm_Prison_1

surely there should be more than this



there should only be that mission in the maplist, the other missions are decided by the script and not by the maplist.

#soldat.mapping - #soldat.inc - #soldatladder - #soldat.gather.nordic

Offline frosty

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 601
  • Uber Desert Eagle ^^
Re: Mission Mod
« Reply #39 on: February 03, 2009, 05:11:45 pm »
oh ok, one last question, is there a way to add a part of the code that gives admins all weps?

*edit* and another part of the code that lets an admin set a different weapon mod for admins, while theres a normal one for players?

allows for 1 hit kill law enforcement

and my admins are carefully selected, i have never had any problems with power abuse because i am careful who i choose
« Last Edit: February 03, 2009, 06:30:22 pm by frosty »
check out my server! click here

If at first you don't succeed, Improvise! :D