Author Topic: Lobby Server  (Read 1089 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vitorhp

  • Major(1)
  • Posts: 3
Lobby Server
« on: July 10, 2009, 11:41:11 am »
Hello,

I'm having a problem with Lobby Server.

Code: [Select]
soldat@genesis [~/server]# ./soldatserver -debug

             -= Soldat Dedicated Server 1.5.0 - 2.6.5 =-

----------------------------------------------------------------
       Caution! This software is still in BETA phase.
         Soldat Dedicated Server initializing...
----------------------------------------------------------------

   Need help running your server?
   IRC: #soldat.devs @ irc.quakenet.org

   ---> http://enesce.com/

   Additional parameters:
   ./soldatserver -p PORT -l MAXPLAYERS -p PASSWORD
   Example: ./soldatserver -p 23073 -l 16 -p "my pass"


 ERROR WITH STARTUP PARAMETERS
 Hit CTRL+C to exit
 Please command the server using the Soldat Admin program
Welcome to Soldat 1.5.0
 Server name: Soudado Soldat Server
 Server PID: 22943
----------------------------------------------------------------
ctf_Ash by chakapoko maker
 Server IP: 174.133.98.194 Port: 23073
 ASE Port: 23196
Registering server @ ASE Master Server
BattlEye anti-cheat enabled
Registering server @ 67.106.77.21
BattlEye Server: Initialized
LobbyServer (67.106.77.21) is offline - (Retrying in 2 minutes)
Registering server @ 67.106.77.21
LobbyServer (67.106.77.21) is offline - (Retrying in 2 minutes)
Registering server @ 67.106.77.21
LobbyServer (67.106.77.21) is offline - (Retrying in 2 minutes)
Time Left: 15 minutes
(...)

soldat connection tester:

Code: [Select]
Step One: Ingame Connectivity Test
(?) Sending PING test to 174.133.98.194 on UDP Port 23073... PASS! (98ms)
(?) Sending REQUEST test to 174.133.98.194 on UDP Port 23073... PASS!
(?) Sending JOIN GAME test to 174.133.98.194 on UDP Port 23073... PASS!
Step Two: All-Seeing Eye Test
(?) Sending test to 174.133.98.194 on UDP Port 23196... PASS! (98ms)
Step Three: Remote Administration
(?) Sending test to 174.133.98.194 on TCP Port 23073... FAILED!
Step Four: Map Download Connections
(?) Sending test to 174.133.98.194 on TCP Port 23083... FAILED!

TEST RESULTS:
- Total Passed: 4/6
- UDP Check: check
- ASE Check: check
- Admin Check: error
- Download Check: error (Vital)
- Final Test Result: FAILED! Please check your network configuration.

What can be?

Offline croat1gamer

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1327
  • OMG CHANGING AVATAR!!! ^ω^
Re: Lobby Server
« Reply #1 on: July 10, 2009, 12:02:23 pm »
Check soldat.ini  and server.ini for wrong parameters.

For soldat.ini, check that this part is correctly set up:

[NETWORK]
Port=23073
JoinPort=23073
Max_Players= *number of players goes here*
Default_Remote_Host=
Game_Password=
Admin_Password= *password goes here*
Connection=Internet
Lobby_Register=1
ASE_Register=1
Lobby_IP=
Last year, I dreamt I was pissing at a restroom, but I missed the urinal and my penis exploded.

Offline jrgp

  • Administrator
  • Flamebow Warrior
  • *****
  • Posts: 5037
Re: Lobby Server
« Reply #2 on: July 10, 2009, 01:00:37 pm »
Are you sure you have 23073 and 23083 forwarded for TCP as well as UDP?
There are other worlds than these

Offline croat1gamer

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1327
  • OMG CHANGING AVATAR!!! ^ω^
Re: Lobby Server
« Reply #3 on: July 10, 2009, 01:28:16 pm »
Hey, jrg, what is with this then:
ERROR WITH STARTUP PARAMETERS
Last year, I dreamt I was pissing at a restroom, but I missed the urinal and my penis exploded.

Offline jrgp

  • Administrator
  • Flamebow Warrior
  • *****
  • Posts: 5037
Re: Lobby Server
« Reply #4 on: July 10, 2009, 01:56:29 pm »
Hey, jrg, what is with this then:
ERROR WITH STARTUP PARAMETERS

Quote

Step Three: Remote Administration
(?) Sending test to 174.133.98.194 on TCP Port 23073... FAILED!
Step Four: Map Download Connections
(?) Sending test to 174.133.98.194 on TCP Port 23083... FAILED!

Yes, what you pointed out may be true, but he still needs to verify he forwarded all of his ports.
There are other worlds than these

Offline vitorhp

  • Major(1)
  • Posts: 3
Re: Lobby Server
« Reply #5 on: July 11, 2009, 02:36:50 am »
Hello guys,

First thank you for helping me...

Both ports are unlocked to UDP/TCP in server firewall, and the soldat.ini is pretty fine too. The reason for 'FAILED' is because I disabled the option 'download the map' in soldat.ini