Author Topic: i have the info i just need a scripter !  (Read 996 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mich1103

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 557
  • Did you say chocolate ? O.o
    • ZoMbIe-DeStRoYeR pk server
i have the info i just need a scripter !
« on: March 04, 2010, 03:26:28 pm »
okaay i want when a game start that do
/say Wave 1
/addbot2 zombie
/addbot2 zombie
(each game have 10 min)

when is 8 min left that do
/say Wave 2
/addbot2 slicerzombie
/addbot2 zombie
/addbot2 taliban

when is 6 min left that do
/say Wave 3
/addbot2 slicerzombie
/addbot2 burningzombie
/addbot2 ghost

when is 4 min left that do
/say Wave 4
/addbot2 serkerzombie
/addbot2 zombie
/addbot2 zombie

when is 2 min left that do
/say
/addbot2 taliban
/addbot2 burningzombie

at the end of game that kick all.

 :'(  :'(  :'( HELP ME PLEASE  :'(  :'(  :'(
the guys who will help me will be a admin (if he want)in my new zombie server ^^!

Offline KEEN

  • Major
  • *
  • Posts: 95
  • soldat champagne
    • Soldat Argentina
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #1 on: March 04, 2010, 03:39:31 pm »
procedures ActivateServer(); AppOnIdle(); OnGameEnd(); OnMapChange();

Variable TimeLeft

Fuction Command();



please read the manual a little moment... :)

Offline mich1103

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 557
  • Did you say chocolate ? O.o
    • ZoMbIe-DeStRoYeR pk server
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #2 on: March 04, 2010, 03:42:50 pm »
Quote
[/procedures ActivateServer(); AppOnIdle(); OnGameEnd(); OnMapChange();

Variable TimeLeft

Fuction Command();

my commands are not on it ... can you put it on it that will be the last time i will ask people for helping me !

Offline KEEN

  • Major
  • *
  • Posts: 95
  • soldat champagne
    • Soldat Argentina
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #3 on: March 04, 2010, 04:02:38 pm »
sometime like this??

Code: [Select]
Procedure ActivateServer();
begin
Command('/say Wave 1');
Command('/addbot2 zombie');
Command('/addbot2 zombie');
end;

Procedure OnMapChange();
begin
Command('/say Wave 1');
Command('/addbot2 zombie');
Command('/addbot2 zombie');
end;

Procedure OnGameEnd();
begin
Command('/kick zombie');
Command('/kick taliban');
Command('/kick slicerzombie');
Command('/kick burningzombie');
Command('/kick ghost');
Command('/kick serkerzombie');
end;

Procedure AppOnIdle(Ticks: integer)
begin
if Ticks mod (60 * 60) = 0 then
begin
    if TimeLeft = 8 then
begin
Command('/say Wave 2');
Command('/addbot2 slicerzombie');
Command('/addbot2 zombie');
Command('/addbot2 taliban');
end;
// complete here your "ifs" changing te value of TimeLeft
end;
end;

I don't know if this function, but is a idea

Offline mich1103

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 557
  • Did you say chocolate ? O.o
    • ZoMbIe-DeStRoYeR pk server
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #4 on: March 04, 2010, 04:15:59 pm »
yes a thing like that but can you complete the script you've begin please  ???  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(  :'(

Offline croat1gamer

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1327
  • OMG CHANGING AVATAR!!! ^ω^
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #5 on: March 04, 2010, 04:19:32 pm »
LEARN TO SCRIPT BY YOURSELF GODDAMN IT!
Last year, I dreamt I was pissing at a restroom, but I missed the urinal and my penis exploded.

Offline mich1103

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 557
  • Did you say chocolate ? O.o
    • ZoMbIe-DeStRoYeR pk server
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #6 on: March 04, 2010, 06:08:54 pm »
Like that ?



Procedure ActivateServer();
begin
   Command('/say Wave 1');
   Command('/addbot2 zombie');
   Command('/addbot2 zombie');
end;

Procedure OnMapChange();
begin
   Command('/say Wave 1');
   Command('/addbot2 zombie');
   Command('/addbot2 zombie');
end;

Procedure OnGameEnd();
begin
   Command('/kick Zombie');
   Command('/kick Taliban');
   Command('/kick Slicer zombie');
   Command('/kick Burning zombie');
   Command('/kick Ghost');
   Command('/kick Serker zombie');
end;

Procedure AppOnIdle(Ticks: integer)
begin
   if Ticks mod (60 * 60) = 0 then
   begin
          if TimeLeft = 8 then
      begin
         Command('/say Wave 2');
         Command('/addbot2 slicerzombie');
         Command('/addbot2 zombie');
         Command('/addbot2 taliban');
      end;
         
   end;
end;
 
if TimeLeft = 6 then
begin
   Command('/say Wave 3');
   Command('/addbot2 slicerzombie');
   Command('/addbot2 burningzombie');
   Command('/addbot2 ghost');
      end;
         
if TimeLeft = 4 then
begin
   Command('/say Wave 4');
   Command('/addbot2 serkerzombie');
   Command('/addbot2 zombie');
   Command('/addbot2 zombie');
      end;

if TimeLeft = 2 then
begin
   Command('/say Wave 5');
   Command('/addbot2 taliban');
   Command('/addbot2 burningzombie');
         end; 

Offline Gizd

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 586
  • (Re)tired
    • Eat-this! community site
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #7 on: March 05, 2010, 03:10:28 pm »
OnGameEnd() is 1.5.1, I've told you that manual is useless for 1.5 newbies now..

Offline mich1103

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 557
  • Did you say chocolate ? O.o
    • ZoMbIe-DeStRoYeR pk server
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #8 on: March 05, 2010, 07:14:16 pm »
Whaaaaaat ???
i cannot do my script ?

Offline Hacktank

  • Camper
  • ***
  • Posts: 462
  • Soldat Scripter
    • HTZRPG
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #9 on: March 05, 2010, 07:23:18 pm »
In onappidle check if the timeleft is 0, or if the score limit is reached. Or just do it in onmapchange(), its delayed a bit but it is reliable.


Offline mich1103

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 557
  • Did you say chocolate ? O.o
    • ZoMbIe-DeStRoYeR pk server
Re: i have the info i just need a scripter !
« Reply #10 on: March 05, 2010, 07:28:00 pm »
i don't understand ^^
do you mean that the OnGameEnd is not right and i should replace it by on map change ?
if is that i think i will do like that :
on map change that say 20 second before the game start !
and in 20 second that do the command i want.
because on map change that will kick all bot ^^
you understand ???

From: March 05, 2010, 08:11:47 pm
okayyy it's so complicate ?
Anyway i will say wath i realy want !

1-OnActivateServer:
/say Zombie game start !
/addbot2 zombie
/addbot2 zombie
/addbot2 zombie

2-OnMapChange
/kick Zombie
/kick Serker Zombie
/kick Burning Zombie
/kick Taliban
/kick Ghost
/kick Slicer Zombie

3-OnMapChange
/say The zombie game will begin in 20 second !
(in 20 second that will do this command ) :
/say Zombie game start ! Pay attention to brain eater !
/addbot2 zombie
/addbot2 zombie
/addbot2 zombie

4-if TimeLeft = 8(minute)
/say 3 more person got infected ! The population of zombie is now : 6.
/addbot2 slicerzombie
/addbot2 burningzombie
/addbot2 zombie

5-if TimeLeft = 6(minute)
/say 3 more person got infected ! The population of zombie is now : 9.
/addbot2 serkerzombie
/addbot2 taliban
/addbot2 zombie

6-if TimeLeft = 4(minute)
/say 3 more person got infected ! The population of zombie is now : 12
/addbot2 zombie
/addbot2 ghost
/addbot2 slicerzombie

7-if TimeLeft = 2(minute)
/say 3 more person got infected ! The population of zombie is now : 15.
/addbot2 ghost
/addbot2 taliban
/addbot2 slicerzombie
« Last Edit: March 05, 2010, 08:16:55 pm by mich1103 »