Author Topic: 1.6.3 runs smooth while 1.6.4 is choppy and constantly has fps drops  (Read 531 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Adam

  • Camper
  • ***
  • Posts: 322
  • When someone you argue with has a good point.
Any suggestions on how to fix this problem? it's been occurring constantly every game since I updated and patched my soldat, I even downloaded 1.6.4 to see if the patch was the cause but it still happens regardless of what I download... Also running Windows 7(if it makes any difference)

Arguing with your girlfriend and you don't get a response for a few minutes

Offline Mittsu

  • Soldat Beta Team
  • Flagrunner
  • ******
  • Posts: 616
Re: 1.6.3 runs smooth while 1.6.4 is choppy and constantly has fps drops
« Reply #1 on: July 28, 2013, 01:33:52 pm »
i had fps problems when i installed 1.6.4. and i just copied the configuration settings from 1.6.3., worked like a charm. This means configurating it properly makes a crucial difference.

My settings:
Code: [Select]
[GRAPHICS]
Adapter=1
Color_Depth=32
Refresh_Rate=Default
Dithering=0
Swap_Effect=1
BackBuffers=2
Interface_Status_Alpha=200
Gradient_Background=0
Compatibility=1
Antialiasing=0
Texture_Filter=2
Software=0
Bonus_Colors=1
Max_Particles=258
Bullet_Trails=1
Player_Indicator=1
Sniper_Line=0
Weather=0
Interface=Default
Smooth_Edges=0
Window_Resize=0
Screen_Width=1280
Screen_Height=720
Resize_Filter=2
Gamma=100
MiniMap_Transparency=230
Enable_Animations=0
Render_Background=1
Max_Framerate=70
Fps_Limit=1
High_Resolution_Timer=0
Scale_Interface=0
Map_Background_Color1=clBlack
Map_Background_Color2=clBlack
Force_Background_Color=0
Realistic-Soldat.net
<+elerok> soldat is dead
<+AThousandD> shit happens