Author Topic: Can't run game  (Read 939 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Rybson

  • Major(1)
  • Posts: 1
Can't run game
« on: August 12, 2016, 05:34:49 am »
Hello, i have problem whith run game, I try difrent setings, but nothig help, a try serch forum with no effect.
OS: Windows 7 PRO
Grapihc card: Intel hd 4600
Soldat version: 1.7.1

I see all option, but if I click Play Game a see somthing like griadniet (attachment file).



Sorry for my english.

Offline homerofgods

  • Soldat Beta Team
  • Rainbow Warrior
  • ******
  • Posts: 2010
  • We can do better!
Re: Can't run game
« Reply #1 on: August 12, 2016, 08:01:27 am »
Update graphics card maybe?

Offline CCalp

  • Global Moderator
  • Soldier
  • *****
  • Posts: 236
  • calp (SN)
Re: Can't run game
« Reply #2 on: August 12, 2016, 11:41:35 am »

Offline daaw

  • Major
  • *
  • Posts: 54
Re: Can't run game
« Reply #3 on: August 12, 2016, 01:16:44 pm »
i use integrated intel graphics solution
i don't mind, i play on low resolution
don't buy doom 4, can't handle its look
the amount of money i save is off the hook!

Offline %%%%%%%

  • Soldier
  • **
  • Posts: 204
Re: Can't run game
« Reply #4 on: August 21, 2016, 12:10:13 pm »
i use integrated intel graphics solution
i don't mind, i play on low resolution
don't buy doom 4, can't handle its look
the amount of money i save is off the hook!
rofl