Soldat Talk > General Discussions

White screen BUG

(1/3) > >>

Synaii:
Hey,
I was not playing for a while and decided to go back, but the screen is going white when I try to get into a server, what's this?
My video card has already been updated. And I tested version 1.6.8 and it worked. Just not working on this version 1.7.1!
In this new version, the game does not recognize my card.

What can I do?

helloer:
You can try:
- Setting Optimize_Textures=1 in soldat.ini
- Disabling mipmapping in config.exe

Synaii:
Thx, but it doesnt work.. :(

My soldat.ini:

[GAME]
Fullscreen=0
Debug_Mode=0
Console_Show=1
Console_Deaths=0
Respawn_Time=300
MinWaveRespawn_Time=120
MaxWaveRespawn_Time=240
Mouse_Sensitivity=100
Play_Music=0
Deathmatch_Limit=30
Pointmatch_Limit=30
Teammatch_Limit=60
Capture_Limit=10
Rambomatch_Limit=30
Infiltration_Limit=90
Hold_Limit=80
GameStyle=3
Friendly_Fire=0
Guns_Collide=1
Kits_Collide=1
Play_Intro=0
Loop_Maps=1
Bonus_Frequency=2
Bonus_FlameGod=1
Bonus_Predator=1
Bonus_Berserker=1
Bonus_Vest=1
Bonus_Cluster=1
Time_Limit=15
Survival_Mode=0
Survival_Clear_Weapons=1
Realistic_Mode=0
Weapons_Mode=0
Weapon_1=1
Weapon_2=1
Weapon_3=1
Weapon_4=1
Weapon_5=1
Weapon_6=1
Weapon_7=1
Weapon_8=1
Weapon_9=1
Weapon_10=1
Weapon_11=1
Weapon_12=1
Weapon_13=1
Weapon_14=1
Max_Grenades=3
Random_Bots=0
Random_Bots_1=0
Random_Bots_2=0
Random_Bots_3=0
Random_Bots_4=0
Runs=3
Profile_Default=0
Logging=0
Stationary_Guns=1
End_Screenshot=0
Auto_Record=0
Bullet_Time=0
NoSniperLine=0
KillConsole_Length=9
MainConsole_Length=6
Advance_Amount=1
Blue_Points_Time=5
Red_Points_Capture=30
HTF_Points_Time=5
MiniMap_Pos_X=285
MiniMap_Pos_Y=5
ActionSnap=0
OldScoreBoard=0
AntiSpy_Chat=0

[GRAPHICS]
Dithering=0
Swap_Effect=1
Interface_Status_Alpha=200
Compatibility=0
Antialiasing=0
Texture_Filter=2
Mipmapping=0
Bonus_Colors=1
Max_Particles=258
Bullet_Trails=0
Player_Indicator=1
Sniper_Line=0
Weather=0
Interface=Default
Smooth_Edges=0
Screen_Width=800
Screen_Height=600
Resize_Filter=2
Gamma=100
MiniMap_Transparency=230
Enable_Animations=0
Render_Background=0
Low_Power=1
Max_Framerate=500
Scale_Interface=1
High_Resolution_Timer=0
Fps_Limit=0
Map_Background_Color1=clBlack
Map_Background_Color2=clBlack
Force_Background_Color=1
Render_Width=0
Render_Height=0
Optimize_Textures=1
Color_Depth=32
Refresh_Rate=Default

Can u pass your soldat.ini?

urraka:
You can also try enabling compatibility mode (Compatibility=1 in soldat.ini). When you said you updated your video card you mean you updated the drivers, right? (that would be the first thing to try).

duz:

--- Quote from: urraka on January 12, 2019, 08:34:34 pm ---You can also try enabling compatibility mode (Compatibility=1 in soldat.ini). When you said you updated your video card you mean you updated the drivers, right? (that would be the first thing to try).

--- End quote ---
The config.exe lacks the description of its features, like this one (Video Compatibility). What exactly does it do?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version