Author Topic: [feature request] rehash  (Read 2336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KeYDoN

  • Major
  • *
  • Posts: 60
[feature request] rehash
« on: December 09, 2006, 05:42:43 pm »
there is no rehash cmd, inst it?
A cmd that reloads the scripts without restarting the server

I mean a AdminCmd not a scriptingfunction ;)
« Last Edit: December 09, 2006, 05:44:21 pm by KeYDoN »

Offline cooz

  • Soldier
  • **
  • Posts: 187
  • BANNED
Re: [feature request] rehash
« Reply #1 on: December 09, 2006, 06:33:34 pm »
yes there is:
/recompile

but i think it doesn't work always right
Dead man! Dead man walking! We got a dead man walking here! Banned man crawling more like

Offline EnEsCe

  • Retired Soldat Developer
  • Flamebow Warrior
  • ******
  • Posts: 3101
  • http://enesce.com/
    • [eC] Official Website
Re: [feature request] rehash
« Reply #2 on: December 09, 2006, 08:55:29 pm »
Works perfect every time for me... You can just type /recompile or in your script, use Command('/recompile');

Offline KeYDoN

  • Major
  • *
  • Posts: 60
Re: [feature request] rehash
« Reply #3 on: December 09, 2006, 09:07:30 pm »
oh great :) i didnt found the cmd in the manuals and readmes ;o

Offline cooz

  • Soldier
  • **
  • Posts: 187
  • BANNED
Re: [feature request] rehash
« Reply #4 on: December 10, 2006, 05:13:59 am »
i remeber when Leo was installing some scripts on his server, and they didn't work correctly... he had to restart server,

so i'm just telling what i saw ::)
Dead man! Dead man walking! We got a dead man walking here! Banned man crawling more like

Offline EnEsCe

  • Retired Soldat Developer
  • Flamebow Warrior
  • ******
  • Posts: 3101
  • http://enesce.com/
    • [eC] Official Website
Re: [feature request] rehash
« Reply #5 on: December 10, 2006, 05:19:39 am »
Selfkill servers have all sorts of problems so im not surprised. The only problem I found was when you recompile, you loose variables set in ActivateServer, so ive made it so ActivateServer is called when you recompile.

Offline KeYDoN

  • Major
  • *
  • Posts: 60
Re: [feature request] rehash
« Reply #6 on: December 10, 2006, 08:21:23 am »
Code: [Select]
(14:19:10) /recompile
(14:19:10)  [*] Exception raised on SetVariables(Access violation at address 0808A241, accessing address 00000000)
(14:19:10)  [*] Exception raised on SetVariables(Access violation at address 0808A241, accessing address 00000000)
(14:19:10)  [*] Compiling Script Core.pas...
(14:19:10)  [*] Run-time error (OnPlayerSpeak "const"): No Error
(14:19:10)  [*] Compiling Script AdminCore.pas...
(14:19:10)  [*] Compiling Script NetworkCore.pas...
(14:19:10)  [*] Compilation Complete.
[... tried a second time, no changes in the scripts...]
Code: [Select]
(14:19:30) /recompile
(14:19:30) [*] Compiling Script Core.pas...
(14:19:30)  [*] Compiling Script AdminCore.pas...
(14:19:30)  [*] Compiling Script NetworkCore.pas...
(14:19:30)  [*] Compilation Complete.
...And no its not a selfkill server, soldatserver is just coded in a bad way :p
« Last Edit: December 10, 2006, 08:22:59 am by KeYDoN »

Offline cooz

  • Soldier
  • **
  • Posts: 187
  • BANNED
Re: [feature request] rehash
« Reply #7 on: December 10, 2006, 10:13:01 am »
take it easy man, it's first version of soldat server with scriptting support, give it time :)
Dead man! Dead man walking! We got a dead man walking here! Banned man crawling more like

Offline EnEsCe

  • Retired Soldat Developer
  • Flamebow Warrior
  • ******
  • Posts: 3101
  • http://enesce.com/
    • [eC] Official Website
Re: [feature request] rehash
« Reply #8 on: December 10, 2006, 10:19:53 am »
I have never gotten any errors except for my own script errors when recompiling (Linux), so your doing it wrong. And stay ontopic.