Author Topic: Soldat PolyWorks v1.4.0.17 with source code  (Read 210211 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dolfo

  • Major
  • *
  • Posts: 83
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.10
« Reply #260 on: March 24, 2007, 09:43:20 pm »
This is by FAR the best MapMaker out there, even though I don't make maps I'd really LOVE it if MM made all his maps from scratch with this, the detail is beautiful.

Dolfo*
Merry Christmas Everyone!!

Offline Anna

  • Soldier
  • **
  • Posts: 213
    • my dev blog
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.10
« Reply #261 on: March 27, 2007, 09:29:05 am »
@Windows Vista users: If you're getting an error that says one of the components is missing or invalid, you can try registering it like this:

Make sure you have administrative rights.
Go to C:\windows\system32, right click cmd.exe, and click "Run As Administrator."
Type in regsvr32 comdlg32.ocx (or whatever the name of the files is).


edit: With version 1.4.0.16, if you get the error that says:

Quote
Direct3D initialization failed
Error creating Direct3D objects
ActiveX component can't create object

do the above procedure with the dx8vb.dll file (search for and download it if it doesn't exist on your computer).

Thanks to Dro on IRC for working with me to fix this.
« Last Edit: March 27, 2007, 01:00:05 pm by Anna »

Offline ElephantHunter

  • Retired Administrator
  • Camper
  • *****
  • Posts: 431
  • Third President
    • - home of the admins -
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.16
« Reply #262 on: March 28, 2007, 09:51:54 pm »
Also, users running Vista may experience redraw problems with the Depth Map, Colour Vertices, and selection tools, causing your mouse to leave a choppy black trail. To fix this, you need to disable Desktop Composition for Soldat PolyWorks. Right-click on the application, select the properties, go to the Compatibility tab, and then check "Disable Desktop Composition". Just hit apply and you at this point you should be good to go.
Everything you have done in life is measured by the DASH on your gravestone.
Stop wasting time.
Make your dash count.

Offline Mr. Domino

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 969
  • Don't just sit there and waste your precious time.
    • XBLIG.co
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.10
« Reply #263 on: March 28, 2007, 10:31:54 pm »
what does skecth tool do? ???


Date Posted: March 24, 2007, 02:04:28 PM
??? :0 :9

In theory it would let you sketch a map so you can create some ideas then align the polygons to your sketch. Unfortunately, there isn't much options for the sketch tool to make it useful, and it crashes when used after a few seconds. Try to avoid using it, as it's better and safer to sketch and load a compatible image file from some outside paint program.

Offline Sparrow, Jack

  • Major
  • *
  • Posts: 56
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.16
« Reply #264 on: April 03, 2007, 10:30:31 am »
@Windows Vista users: If you're getting an error that says one of the components is missing or invalid, you can try registering it like this:

Make sure you have administrative rights.
Go to C:windowssystem32, right click cmd.exe, and click "Run As Administrator."
Type in regsvr32 comdlg32.ocx (or whatever the name of the files is).


edit: With version 1.4.0.16, if you get the error that says:

Quote
Direct3D initialization failed
Error creating Direct3D objects
ActiveX component can't create object

do the above procedure with the dx8vb.dll file (search for and download it if it doesn't exist on your computer).

Thanks to Dro on IRC for working with me to fix this.

I got that problem it says Component MBMouse.ocx is not registered.

I opened cmd.exe and put in "regsvr32 MBmouse.ocx" pressed enter and it sayed it couldn't find it or something. what do i do now?


Date Posted: April 01, 2007, 05:31:11 PM
anyone?
I got banned! Look at me go!

Offline Pan error

  • Major(1)
  • Posts: 1
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.16
« Reply #265 on: April 09, 2007, 12:18:03 pm »
Hello :)
I got problem ;/



What i need to do ?

Offline Magic Odd Effect

  • Camper
  • ***
  • Posts: 371
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #266 on: April 16, 2007, 09:34:14 am »
Sorry for another problem, but...

The Display panel went missing, and I can't find it...

It's kind of stupid, but I'm serious about this. The Display panel is G-O-N-E GONE.

Should I reinstall?
Don't say that you're Magic. Because you aren't, and I am.
All-around good with weapons that aren't long range, except in TW.
Now be careful out there, soldier.
Best Newbie in the May 2007 Soldatforums Member Awards!

Offline VijchtiDoodah

  • Global Moderator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1119
    • Stan Yeti Rave?
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #267 on: April 24, 2007, 11:01:40 pm »
Found a bug: When I try to open the newest version of PolyWorks, I get an error message that says, "Error Loading; Error Setting Directories; Bad File Name or Number."  Meanwhile, all that loads is a black background with green borders and sparse text on the bottom, the entire program doesn't respond to anything and cannot be closed except by using the Task Manager.

Coincidentally, I only downloaded the new version because 1.4.0.10 freaked out whenever I attempted to open a particular map of mine.

"“The ink of the scholar is more sacred than the blood of the martyr”"

Offline Anna

  • Soldier
  • **
  • Posts: 213
    • my dev blog
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #268 on: April 25, 2007, 09:40:49 am »
Sorry for another problem, but...

The Display panel went missing, and I can't find it...

It's kind of stupid, but I'm serious about this. The Display panel is G-O-N-E GONE.

Should I reinstall?

Window -> Workspace -> Reset Window Locations


Found a bug: When I try to open the newest version of PolyWorks, I get an error message that says, "Error Loading; Error Setting Directories; Bad File Name or Number."  Meanwhile, all that loads is a black background with green borders and sparse text on the bottom, the entire program doesn't respond to anything and cannot be closed except by using the Task Manager.

Coincidentally, I only downloaded the new version because 1.4.0.10 freaked out whenever I attempted to open a particular map of mine.

I think this is because I forgot to clear my settings from the polyworks.ini before I uploaded it ::)
You can try redownloading it (make sure it's not cached) or change the first line in the ini to your Soldat directory and clear the next two lines.

Offline VijchtiDoodah

  • Global Moderator
  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1119
    • Stan Yeti Rave?
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #269 on: April 25, 2007, 09:52:07 am »
I think this is because I forgot to clear my settings from the polyworks.ini before I uploaded it ::)
You can try redownloading it (make sure it's not cached) or change the first line in the ini to your Soldat directory and clear the next two lines.

Thanks, that worked.  However, my original problem is still there.  When I try to open this map, I get the error "Error rendering in Direct3D," and under that error is either "D3DERR_INVALID CALL" or "Unknown."

"“The ink of the scholar is more sacred than the blood of the martyr”"

Offline Anna

  • Soldier
  • **
  • Posts: 213
    • my dev blog
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #270 on: April 25, 2007, 10:12:12 am »
I think this is because I forgot to clear my settings from the polyworks.ini before I uploaded it ::)
You can try redownloading it (make sure it's not cached) or change the first line in the ini to your Soldat directory and clear the next two lines.

Thanks, that worked.  However, my original problem is still there.  When I try to open this map, I get the error "Error rendering in Direct3D," and under that error is either "D3DERR_INVALID CALL" or "Unknown."

For some reason half the scenery list in that map is blank, and PW wasn't handling it properly. It'll be fixed for the next version. Here's the fixed version of ctf_Mineshaft.

Offline opferpopo

  • Major(1)
  • Posts: 1
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #271 on: April 25, 2007, 10:21:39 am »
i cant install it  :'(when i click on the file  i´ll see several errors ....

i hope someone can help

Offline Kinky noob

  • Camper
  • ***
  • Posts: 353
  • This is shugo he likes to eat his fingers!
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #272 on: April 26, 2007, 04:43:41 pm »
I get a error saying i a missing a file.......Surpriseingly i found the file and have it....WTF!

Offline Hazaro

  • Major(1)
  • Posts: 1
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #273 on: May 03, 2007, 12:28:04 am »
Ok, this seems like a really stupid question, but... When I make the polygons I fall through them. Looked through the help.html

Offline iDante

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1967
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #274 on: May 03, 2007, 12:33:53 am »
File > Compile to PMS
then play dar map.

Offline Kinky noob

  • Camper
  • ***
  • Posts: 353
  • This is shugo he likes to eat his fingers!
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #275 on: May 04, 2007, 08:07:30 am »

This is the problem i am having with poly works!

I posted the screenie at the bottom so please help me out..........WTF is going on...??

Date Posted: May 03, 2007, 01:22:16 pm
Is this forum dead or something i have posted this error six and a ahlf times and no answer.......!!!!!!



WTF!!!1

Offline |FA| Arbi†er

  • Major(1)
  • Posts: 23
  • Uh, Yeah?
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #276 on: May 09, 2007, 06:19:24 am »
uhh, blame me for being a noob, but, when i made some sliding map thing, i just fall through the polys.

Offline VirtualTT

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1026
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #277 on: May 09, 2007, 06:49:45 am »
* VirtualTT blames |FA| Arbi†er for being a noob...

Same question was asked just 3 posts ago...

Ok, this seems like a really stupid question, but... When I make the polygons I fall through them. Looked through the help.html

File > Compile to PMS
then play dar map.

It looks like nobody even try to read the page where he is posting... This is ridiculous...
« Last Edit: May 09, 2007, 07:00:22 am by VirtualTT »

Offline Sytrus

  • Flagrunner
  • ****
  • Posts: 862
  • English Teech0r
    • AtlanticProject
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #278 on: May 09, 2007, 03:22:59 pm »
One quick question, how do you spin scenery?

Offline Laser Guy

  • Veteran
  • *****
  • Posts: 1679
Re: Soldat PolyWorks v1.4.0.17
« Reply #279 on: May 09, 2007, 03:26:05 pm »
in the scenery window u check the "rotate" box
Text goes here...